Jeg gir deg en jobb ... Hvis du leser dette innlegget først!

Av: Thor Fabian Pettersen; 11 221 ord; sist oppdatert: 20.04.2015, 08:34

 

 

Jeg gir deg en jobb ... Hvis du leser dette innlegget først!

 

 

 

OBS!!! Dette innlegget hander om helse og kosthold. Dette innlegget handler om hva jeg tror etter å ha studert litt fritt på nettet. Jeg er ikke en doktor, så ta dette innlegget her som info, ikke noe mer. Hvis du vil det, DA må du gjøre egen research. Vis dette til legen din, for eksempel.

 

 

 

Du har allerede fått jobben bare med å lese dette her! Du trenger ikke dra på intervju eller legge inn en jobbsøknad. Du får rett og slett gull i hånda som du selger videre.

 

Du lærer ikke bare om produktet, men du lærer om kropp og helse også!

 

Det fungerer fordi:

 

+ Det er trendy med trening og kosthold.

+ Det er SOLID vitenskap.

+ Du selger produktet til verdens beste firma. Ikke tull.

+ Det du selger er gull.

 

Hva er det?

 

 

 

 

 

 

Det er denne (som du skal selge videre):

 

 

 

 

NITROGENOKSID

 

Nærmere Ungdomskilden kommer du ikke.

 

Nitrogenoksid er molekylet som holder hjerte og karsystemet ditt rent og pent. Spis l-arginine blandet med l-citrulline får å øke nitrogenoksidproduksjonen i kroppen. Din naturlige nitrogenoksidproduksjon begynner å avta i slutten av 20-årene. Så hvis du ønsker å leve lenge på jorden og unngå hjerteinfarkt, bør du spise dette. Grunnen til at du lider av et hjerteinfarkt i første omgang, er på grunn av denne mangelen på nitrogenoksid i kroppen.

 

Vi får ca. 5 gram arginin gjennom maten hver dag, men vi trenger 15 til 25 gram. DERFOR trenger du et kosttilskudd (se bilde øverst).

 

Arginin lager nitrogenoksid.

 

Mangel på nitrogenoksid betyr mangel på å holde ting i orden. Og når huset ditt blir skittent ... blir huset ditt skittent. Men det er kanskje ikke alle menn som kjøper den logikken?

 

Stress er så farlig fordi det øker kroppens produksjon av frie radikaler. De frie radikalene ødelegger nitrogenoksidet, og, nitrogenoksidet har som jobb og holde 90 000 km med blodårer rene og fine. Dersom nitrogenoksidet blir gradvis mangelvare, fører det til plakk i blodårene (blant annet) og du kan få hjerteinfarkt.  

 

Akkurat som når du tar en dusj: All skitten renner av kroppen og inn i avløpet og ting tetter seg. Det er det samme med blodårene: All skitten renner "ned" til hjertet, ting tetter seg, og du lider et hjerteinfarkt. Hvis det samler seg i hjernen, kan du få slag. Hjerteinfarkt og slag er i hovedsak det samme. Så, rens karsystemet ditt--fordi, med alderdom følger mye skitt. Så, rens sluket. Guffent, men nødvendig!

 

Og hvordan renser du karsystemet ditt? Nitrogenoksid.

 

Nitrogenoksidet holder blodårene dine åpne, rene og elastiske.

 

Nitrogenoksid regulerer karsystemet.

 

Nitrogenoksid er kroppens naturlige måte å holde DITT karsystemet rent på.

 

Karsystemet = 90 000 km med årer. Hvor langt er det? Rundt jorden ... to ganger! og så til Kina.

 

Et fullvoksent menneske har omtrent 90 000 kilometer med blodårer. 

Til sammenligning er omkretsen til jorden 40 075 km ved ekvator.

 

Så det med Kina var ikke tull!

 

Hvis du hadde et kamera der du kunne se inn i blodårene dine, så ville du ha sett en masse skitt, eller plakk som det heter. Tenk om du kunne være med nitrogenoksidet på jobben? Da ville du ha sagt, "Hvor kan jeg få tak i dette?" (Og det skal jeg vise deg helt til slutt.)

 

Plakk trenger ikke å påvirke blodstrømmen på flere tiår; det bygger seg opp gradvis. Til slutt får du et høyt blodtrykk. Hvorfor det høye trykket? Hjertet trenger å pumpe blodet "hardere" for at blodet skal strømme gjennom dine plakk-fylte årer. Så nå vet du hva høyt blodtrykk er. Du sier, "Jeg er frisk, jeg!" I virkeligheten, du er en tikkende bombe!

 

Så, hvordan øker jeg nitrogenoksidproduksjonen i kroppen? Her er 1 måte: Trening.

 

Trening, ja. Ja, det MÅTTE være noe sånt! (Fillern!)

 

Når du trener, begynner hjertet ditt og slå fortere, som i sin tur gjør så at blodet pumper raskere gjennom systemet, som i sin tur vil da naturlig stimulere til nitrogenoksidproduksjon i kroppen--for å imøtekomme det raskere flytende blodet. Det er derfor trening er så bra for deg! Nå vet du det.

 

Dette er mitt tips til deg hvis du ønsker å leve lenge og unngå sykdommer.

 

Litt mosjon trumfer latskapen hver dag.

 

+ Røykere trenger I HVERT FALL påfyll med arginin!

 

Alzheimers kur? http://www.nrk.no/viten/kan-ha-funnet-ny-alzheimers-kur-1.12310674

 

 

 

TRAN

 

Ta tran med kvalitet. For Guds skyld, for Konge og Fedreland, ta ikke tran som IKKE er innenfor GOEDs grenseverdier for oksidasjon. Harsk olje = Ikke bra! Fiskeolje er rik på vitamin D og antioksidanter. Harsk fiskeolje derimot!...

 

Kjøp tran med lav TOTOX-verdi.

 

Men hvordan kan butikken selge harsk fiskeolje?

 

Jo, det skal jeg fortelle deg: Fordi det foreligger ingen offisielle krav verken nasjonalt eller internasjonalt når det gjelder oksidasjonsnivå på omega-3 produkter.

 

"Men det er jo helt sykt?"

 

Ja, det er det! Men sånn er verden.

 

Tenk at du har tatt harsk tran i 40 år og betalt for det!

 

 

 

ANTIOKSIDANTER

 

Antioksidanter beskytter cellene i kroppen din og, dette er viktig. Antioksidanter beskytter også nitrogenoksidet fra oksidasjon. Slik holder du deg ung. Det er det "anti"oksidanter gjør.

 

Bilen din ruster. Det er oksidasjon. Kvaliteten på cellene våre blir bare verre og verre, og vi kan bare kopiere (lage nye celler) av det som er. Dette kalles aldring.

 

Oksidering er termodynamikkens andre lov: Ting forfaller. Du har sikkert hørt det før? Og DU har kanskje erfart det litt også? Ta deg sammen ... fikk en dobbel betydning her. Derfor: Ta 20 000 ORAC enheter daglig.

 

 

 

VITAMIN D3

 

Det beste du kan gjøre, EVER! Og det her må du ikke si til noen, fordi da vil legemiddelindustrien og næringsmiddelindustrien bli ... litt små hissige, kan du si. Vitamin D3.

 

ALLE NERVECELLER HAR D3 RESEPTORER.

 

ALLE!

 

4 måneder i året er solen sterk nok i Norge. 4 timer om dagen av de 4 månedene er solen sterk nok i Norge. Og da står det i avisen: Bruk solkrem!

 

Hvorfor ta D3: Vitamin D3 er faktisk et hormon. Greit å ha fått med seg, liksom. Kraften kommer fra det faktum at D3 er et hormon, og ikke et vitamin. Men hva betyr det? Hva er forskjellen?

 

"Et hormon (fra gresk hormoain = å «vekke» eller å «sette i bevegelse») er kjemiske budbringere som kroppen bruker for å sette i gang eller regulere prosesser i kroppen. Hormonene transportes til sine målceller med blodet."--wiki

 

"Vitaminer (latin: vita, «liv») er livsnødvendige stoffer som trengs i små doser. Vitaminene bidrar særlig i reaksjonene der næringsstoffene forbrennes."--wiki

 

Wikipedia er en fin ting. Vi stoler på wiki.

 

Forskjellen er altså at kroppen ikke kan lage vitaminer, men kroppen lager vitamin D3 når vi soler oss.

 

Så, et hormon er altså ren informasjon og vitaminer trenger vi i små doser. Siden D3 ikke er et vitamin, men et hormon, kan vi ta det i større doser. Og det er ikke giftig i seg selv. Det går ikke an å få vitamin D3 forgiftning--fordi vitamin D3 er bare en budbringer.

 

Men, hva betyr det?

 

Jo, lave vitamin D3 nivåer forteller kroppen din at det er vinter, dette resulterer i at kroppen din går inn i en slags sparebluss/overlevelsesmodus/dvale hvor det ikke reparerer skader, men heller sparer energi, slik at den kan overleve frem til sommeren: om sommeren er det rikelig med mat = mer næring = reparere skader. Men evige lave vitamin D3 nivåer forteller kroppen din at det er evig vinter. Kroppen leger ikke--for det, trenger den et signal; helt riktig, et hormon. Hvilket hormon? Ja. Du gjettet riktig. Men hormonet mangler. Hva skjer da? Jo, kroppen sparer energi. Kroppen din går inn i "survival mode." og du leger ikke.

 

"Men om sommeren kan da ikke kroppen tro det er vinter?"

 

Jo! Lave vitamin D3 nivåer = kroppen tror det er vinter.

 

Til og med på sommeren får vi i oss alt for lite vitamin D3.

 

Så kroppen din går rundt i en evig vinter.

 

Vi jobber inne. Vi bruker solkrem. Vi går med klær. Eller så sitter vi inne og spiller PlayStation.

 

Det er vanskeligere å få tak i mat om vinteren = survival mode. Det er lettere å få tak i mat om sommeren = time to heal. Du er sikkert et menneske, men kroppen din er et dyr. Tenk evolusjon. 50 000 enheter med D3 = litt over 6 timer i solen. Noe du bør ha hver dag.

 

Nå er tiden kommet for å avslutte vinteren.

 

"Ja, men da jeg spiser SÅ mye vitamin D, går min appetitt ned. Det er ille, altså!"

 

Nei. Det er BRA, det. Hvorfor spiser du som en gal? Jo, det skal jeg fortelle deg: Fordi det er "vinter;" du må lagre fett, du må overleve. Som bjørnen. I Amerika er det konstant "vinter." DET kan du se med egne øyne! Det beste slanketipset som finnes, faktisk. I noen land, er høye doser av vitamin D3, liksom, ulovlig. Du kan ikke få tak i det. Hvorfor? Fordi Norge henger litt etter i evolusjonsforløpet. Fordi lave vitamin D3 nivåer = mer penger! Både for næringsmiddelindustrien og for legemiddelindustrien. Det vil si, lave vitamin D3 nivåer betyr at du spiser mer mat. Lave vitamin D3 nivåer betyr at du er konstant syk i en eller annen form.

 

Kroppen leger seg ikke, den går inn i sparebluss, og du spiser og spiser og spiser. Men du blir aldri mett! 1. Fordi det ikke er næring i maten vi spiser. Så da sier magen til kroppen, "Nei. Her var det bare dritt! Si til bevisstheten der "oppe" at jeg er mer sulten, kanskje vi får noe vi kan bruke denne gangen." "Å, du er evig optimist du mage, bevisstheten der oppe er ikke så bevisst som du tror." Noe jeg kan komme tilbake til. Og 2. Fordi du skyr solen som pesten.

 

400 enheter, eller 10 ug av superhormonet D3, som er den anbefalte dosen her til lands, hva er det? En dukkert i solen? Mer som å sole seg i glansen av telys!

 

Også dusjer vi etterpå og, D vitaminet blir "borte." Der gikk helsa di, gitt: Skylt ned i sluket. Ja. Det er grunn til å gråte. Men ... noe som kanskje ikke er så farlig da DU badet kroppen din i ufyselig, giftig solkrem som holdt alle godsakene unna. Nei, skyll det ned i avgrunnen. Få det vekk!

 

En gang til (Ja, sorry. Vi må repetere det her.):

Vinter = knapt noe mat å få, hvilket betyr at du må gå inn i "survival mode."

Sommer = overflod av mat, hvilket betyr at du vil få mer energi enn det det er behov for for å overleve, hvilket betyr at du kan bruke overskuddet til å lege dine sår.

 

Du kan "spire og gro" om "vinteren" også, men kroppen din vil ikke virkelig helbrede med mindre det er "sommer." Noe som er sunn evolusjonær fornuft. Du stopper ikke opp for å lege deg når du har et rovdyr i hælene! Og det største rovdyr av alle, kalles "vinteren."

 

Evolusjonen er blind, vet du. Så hvordan vet dyret i deg når det er sommer? Solen, så klart! Overflod av sollys. Så, sollyset treffer huden, og deretter lager huden din vitamin D3. Vitamin D3 er et hormon som forteller kroppen din at det er sommer.

 

Personer som lider av schizofreni og bipolare lidelser fødes oftere om vinteren og våren. Hva kan grunnen til det være, tro? Nå vet jeg hvorfor Marilyn Manson går i så fargerike klær! Faktisk, vitamin D3 er den beste kuren mot depresjon. Høstbarn er heldigere. Høstbarn blir født rett før depresjonståka legger seg, og etter at mammaene deres har badet seg i solen i to måneder. Høstbarn er heldige der, kan du si. Marilyn var ikke så heldig, han ble født like før solen tittet opp over vinterlandet, etter noen stille måneder med tussmørke.

 

 

 

Alle får kreft i dag. Jeg vet hvorfor! Fordi, her i Norge er det istid. Og resultatet: Kroppen din faller fra hverandre.

 

O Afrikas horn der menneskene oppsto, hva sier du? Hva er årsaken til alle sykdommer? "Klær."

 

Klær, ja!

 

(Og solkrem.)

 

Vi var nakne, vi. Vi sprada rundt i tissetassen. Våre forfedre så solen 12 måneder i året. Det er, liksom, HELE TIDEN, det! I dag dekker vi opp våre ytre organer for deretter å gjemme oss inni hus, avkroker og kjøleskap. Våre forfedre ville ha produsert kanskje 80 000 enheter per dag.

 

Vi bor oppe i kalde nord hvor vi en sjelden gang får se solen, vår nærmeste nabo er julenissen, og doktoren sier: "Ja. Ta, liksom, 400 enheter per dag. Dette burde være nok." Prøver doktoren å drepe oss? Svaret er: Ja.

 

Det ideelle medisinen er den som ikke kurerer deg, men som holder deg i live lengst mulig. Slikt blir det penger av.

 

Hva er det? Lukter jeg en konspirasjonsteori her? Nei. Det er nok bare fisen til Erna.

 

Hva skjer med Norge og politikerne her til lands?

 

Er de ute etter å tjene penger?

 

Ja.

 

400 enheter!? 10 ug!? Det er ikke hva Moder Jord og Tante Natur hadde i tankene.

 

Våre forfedres "vinter" var ... natta; du vet, da det blir mørkt ute og vi sover og drømmer søte drømmer. Derfor har denne mekanismen utviklet seg. Men vår "vinter" er selve vinteren selv! Ikke bra.

 

Konklusjon: Hormon mangel = Ikke bra.

 

Men det er verdt å merke seg: Ikke ta kalsiumtilskudd mens du lader opp på D3; det kan føre til hyperkalsemi. Og hvis du har nyresvikt, ikke gå berserk med D3 da heller, er du snill.

 

Vitamin D3 forgiftning skjer, hvis du, for eksempel, tar MASSE tran. Men da er det ikke vitamin D3 forgiftning du får, for det er nemlig umulig! Det er vitamin A forgiftning du får. Stor forskjell der altså. Vitaminer, som vi skal ha i små doser, kan vi faktisk få forgiftning av--men D3 er et hormon!

 

Så, la oss se på "D3 forgiftning:"

 

Når det er "sommer," prøver kroppen å helbrede seg selv, og da kan den si: "Det er på tide å lege gamle og, inngrodde sår." og mens kroppen river ned gamle skader på bein og ledd, og bein er laget av kalsium (blant annet), vil nå et overskudd av kalsium komme over i blodbanen--fordi de materialene som blir revet ned må bli båret ut, det vil si, ut av "arbeidsplassen." Og det er uheldig fordi kalsium er den viktigste ingrediensen i plakket vi snakket om tidligere. Og plakk er ikke bra for hjertet ditt i det lange løp. Ta derfor K2 supplement. Vitamin K2. K2s jobb er å fjerne kalsium fra blodet og bringe det der det hører hjemme: i bein og ledd. Og DET er grunnen til at K2 er en magisk nøkkel til god helse. Dersom K2 ikke er der, vil halve jobben stå ugjort.

 

Og da kan DU falle om og dø. Men dette er ikke D3 forgiftning! Det er snarere at D3 er for bra, og kroppen din er for ussel.

 

Og ikke glem vitamin A, den må du også ha! A er viktig for synet!

 

Så, ta:

--Vitamin A og K2 (+ alle K vitaminene er bra).

--Vitamin D3, si, 50 000 enheter (IU/IE) per dag (50 000 enheter = 1250 ug, og doktoren sier at 10 ug er nok! Det er 100 ganger mer enn anbefalt det!): Du får 5 ganger bedre immunforsvar og D3 er veldig gunstig for bein og ledd + det reduserer risikoen for 17 store kreftformer med over 90%. Du vil gro immunceller som en gal mann! Og du vil hele tiden si til kroppen din: "Times be good. Heal thyself!" Det er kraften i solen. Du vil føle deg bedre enn du noen gang har følt deg i livet ditt! Uten D3, vil ikke kroppen din virkelig helbrede.

--Og tran (fine biler er bra).

--Folsyre er også bra. Folsyren beskytter nitrogenoksidet mot frie oksygenradikaler.

 

 

 

PH-BALANSE

 

Du må ha perfekt pH-balanse slik at kroppen din kan utnytte argininen som vi snakket om tidligere. Vi spiser og drikker så mye drit i dag at vi evig kødder med balansen. Og når balansen blir gjenopprettet, vil kroppen helbrede seg selv. Det vet alle Star Wars fans.

 

Det er jo så lett som å skjønne at 1 + 1 blir 2 det! Så hvorfor heller du innpå med så mye kaffe og brus da?

 

Vi spiser rett og slett for mye "syre" i dagens samfunn!

 

Brus, kaffe, øl ... Og listen fortsetter.

 

Energidrikker, pasta, ost.

 

Popkorn.

 

Svinekjøtt.

 

Det er en grunn til at kaffe er jordens "cup of tea:" Du kommer alltid tilbake til legen.

 

"Ja. Jeg skal bare ut og handle og en svipptur innom legen."

 

Ja, det er helt naturlig, det!

 

Det er en grunn til at kaffe er jordens "cup of tea:" Kaffe holder deg i arbeidshjulet ... i full fart! Mer arbeid = mer penger. Kaffe gjør deg syk = mer penger! Kan du se en sammenheng her?

 

Så, balanse. Avrusning og rensing av kroppen. Hjelp din avføring! Med andre ord: perfekt pH-balanse = en frisk kropp med bedre evne til å ta opp mat og den argininen vi snakket om. Og arginin er mat.

 

Når kroppen blir for sur, når du drikker for mye kaffe, for eksempel, du blir syk. Så ikke vær så sur, a!

 

(Syng med:) Smil og vær glad for hver kiwi du får...

 

pH = en måleenhet for surhetsgrad i vannløsninger.

 

pH-skalaen går fra 1 til 14. 7, som rent vann, er nøytralt.

 

En pH lavere enn 7 er surt. En pH-verdi høyere enn 7 er alkalisk. Din ideelle pH er 7,365.

 

Så, hvis du spiser for mye sure ting over tid, vil du tære på bukspyttkjertelen; og når det skjer, vil bukspyttkjertelen miste sin evne til å dekode mat. Ikke en god ting!

 

Tips: Kjøp pH-strips for å teste dine pH-nivåer. And, "May the Force be with you."

 

Så, tid for et lite sammendrag:

--Vi litt eldre trenger påfyll med arginin = mer nitrogenoksid.

--Vi trenger antioksidanter som beskytter nitrogenoksiddannelsen.

--Og vi trenger riktig pH som bidrar til å absorbere argininen.

 

Og når du kjøper noe, kjøp kvalitet. Kvalitet fremfor kvantitet.

 

"Gulost er gulost." Nei. DET er det IKKE!

 

"Proteintilskudd, blir bare feit, je!" Ja. Det er fordi du kjøper dritt. Da blir du feit da! Gjør litt research. Kjøp kvalitet. Gjør litt research. Kom deg ut av lat"skapet!"

 

C vitamin er ikke c vitamin.

 

Vitamin D3 er ikke vitamin D3.

 

Liksom når du har jernmangel, så hjelper det ikke å spise en rusten spiker! Mest fordi en spiker vanligvis er laget av stål. Mest fordi det kan gå hull på magen din. Men aller mest fordi kroppen din tar det ikke opp. Så kjøp kvalitet.

 

Gjør litt research. Kropp og sinn reflekterer hverandre.

 

Og husk å smile og le! Disse tingene har en geometri de også. Og du vil ikke at den dårlige geometrien skal ta livet av deg!

 

 

 

FRITYRSTEKT MAT

 

Frityrstekt mat = en uendelig kilde til frie radikaler. Hold deg unna frityrstekt mat! Oljen oksiderer! Hvorfor tror du amerikanerne dør som fluer?

 

Bli med og dø som en amerikaner på 1, 2, 3:

1. Få i deg lite sol, altså D3.

2. Spis BARE frityrstekt mat med lite næringsstoffer og masse olje som oksiderer.

3. Det var det.

 

1. Kroppen tror det er "vinter," og, du MÅ BARE spise og spise.

2. Kroppen får lite næring men mye avfallsstoffer som bryter ned kroppen, og, du MÅ BARE spise og spise. (I håp om at det er litt mer næring i neste måltid; noe som det IKKE er.)

3. Det er så mye SUKKER i maten fordi den er uten næringsstoffer og da må næringsmiddelindustrien tilsette sukker så den ikke smaker drit, og, du MÅ BARE spise og spise fordi du er avhengig!

 

Og vips: Når du, spiser og spiser og spiser og spiser og spiser og spiser, DA ser du ut som en amerikaner.

 

"Men det er jo amerikanernes egen skyld at han ser ut som en julegris."

 

Hvis noen satte en heroinsprøyte på deg, og, du ble avhengig, er det da din egen feil?

 

Ja.

 

Men, når det er sagt, så er jo overpopulasjon et økende problem i dag, bokstavelig talt! så da kan vi jo egentlig ikke klage på legemiddelindustrien og næringsmiddelindustrien som gjør sitt beste for å holde bestanden nede.

 

Men hvis du ikke liker tanken på det, så sørg for at du får i deg alle de 60 mineralene du trenger hver dag.

 

Tiden er kommet for å bli! Tiden er kommet for å ta en nærmere titt på næringsmiddelindustrien:

 

Bakteriene fordøyer mineralene som er i jorda, og deretter suger plantene dette til seg. Så nå vil plantene du spiser være rik på mineraler. Men så, vi mennesker dreper bakterien som er i jorda med sprøytemidler! Som betyr = ikke mer mineralrike planter. Moderne jordbruksmetoder = døden! Det vil si vanlig mat som du kjøper i butikken. Mat som du kjøper i butikken mangler mineraler som kroppen din trenger for å fungere. Denne mineralmangelen fører til at maten smaker som dritt med sukker på! For det er akkurat det næringsmiddelindustrien gjør: De legger til sukker! I haugevis! Gjennomsnittsnordmannen får i seg 45 kg sukker i året! har jeg hørt. Sikkert mer i 2015. Vi tappes for vitaminer og mineraler i reserfart! Hormonene inni kroppen vet ikke hva de skal gjøre med alt sukkeret: "Men hva i helvete får vi så mye sukker for, da? Hva skal vi gjøre med det?" Vi spiser alt for mye sukker. Og sukker er som heroin. Avhengighet = mer penger.

 

Du begynner å se tegninga nå, ja.

 

Næringsmiddelindustrien elsker penger. Det er derfor det er sukker i alt. Så nå vet du det.

 

"Mmm... Deilig kake du har kjøp i butikken, mamma. Jeg lurer på hva den er laget av?"

 

BARE SUKKER!!!

 

Mmm... NAM NAM...

 

Få se på ingrediensene:

--Et egg, 4,2% kakao, 3% gjær, 33% vomfyll og sukker.

 

Har du lagt merke til at det aldri står hvor mye sukker det er i ting?

 

Lurer på HVORFOR!!!???

 

BARE SUKKER!!!

 

Det er som når barna kommer med "Kake!", "Smake!?" og du må late som det ikke er grus. DET ER IKKE SÅ LETT!

 

Så syk verden er blitt når gruskakene ungene lager i barnehagen er sunnere! enn de kakene du får kjøpt i butikken!

 

Vi er blitt helt syke og vi ser det ikke selv!

 

Vi produserer nok mat til å fø hele verden, men likevel, en av åtte går sultne til sengs hver kveld. Og når du er sulten, er du ikke i stand til å tjene penger på grunn av utmattelse. Prøve å tjene penger når energinivået ditt er under det absolutte nullpunkt! Og når du er fattig, så har du ikke råd til næringsrik mat. For en diger bjørnefelle! Og de som tjener penger, vel...

 

Vi produserer mat til milliarder av mennesker og jorda mangler mineraler på grunn av det. Til og med ØKOLOGISK mat er dyrket på mineralfattig jord. Vi bruker den samme jorda, igjen og igjen = mineralfattig jord. Jorda for ikke tid til å puste fordi alt skal være så effektivt. Og så, for å gjøre vondt verre, dreper vi bakteriene i den allerede mineralfattige jorda!!!

 

Snakk om å gå baklengs inni fuglekassa mens du går baklengs inni fuglekassa til Solan Gundersen!

 

Her en 1 løsning--hentet fra hippocrates.no:

Etter jordbruksrevolusjonen har jordmonnet blitt stadig mer mineralfattig, og flere forskere ser nå en direkte, omvendt proporsjonell, sammenheng mellom mineralnivået i matjorden, og prevalensen av livsstilssykdommer i samfunnet.

 

Dr. Murray konkluderte med at optimalt jordbruk, med fullspektret mineralisering fra havet, må være utgangspunktet for all preventativ medisin.

 

Murray var en lege som søkte etter essensen av hva helse egentlig handler om. Hans tese fra 1976 var at «Liv er elektrisk… liv kan ikke eksistere uten overføring av elektrisk energi.» Ifølge Dr. Murray er havene livets gravitasjonssenter, og oppbevaringsstedet for mineraler fra landet, oppløst og ført til Naturens hvilebasseng via elver og strømmer, både over og under jorden.

 

Uten alle de 90+ sporstoffene som finnes i havet, omgjort til biotilgjengelig form via planter, er vi en blek skygge av vårt genetiske potensiale.

 

Vi blir det vi spiser.

 

En løsning på mineralmangelen i jorden, og dermed i oss, blir beskrevet av Dr. Maynard Murray i hans bok Sea Energy Agriculture.

 

Ja. Vi kom jo FRA havet, så dette virker fornuftig--hvis du er en av de gærningene som tror på evolusjonen.

 

Men tilbake til sukker:

 

Litt sukker er ok. DNAet ditt, for eksempel, er sukker. Men mangel på mineraler i kroppen din = en kropp som ikke er rustet til å behandle sukker. Kroppen din er en intrikat maskin som utnytter mineraler for å kunne kommunisere ordentlig. Uten mineraler, vil ikke sukkeret gå der det var ment for å gå (inne i cellen som drivstoff), fordi kommunikasjonen svikter. Og deretter hoper sukkeret seg opp i kroppen og, i siste instans, får du diabetes. Diabetes = mangel på mineraler (blant annet).

 

Uten mineraler, vil DNAet ditt smuldre opp og begynne å mutere. Du vil bli svakere og kreft er din skjebne. Kan du lukte penger?

 

Dette vil føre deg til legen. Han vil gi deg legemidler som behandler symptomene, men ikke årsaken, som er mangel på mineraler. Han vil gi deg gift, men han vil ikke gi deg dine mineraler. Så du vil komme tilbake. Og tilbake. Og hele systemet blir styrt av penger, penger og Erna.

 

Nei, da! Penge-dyret har vel sitt eget evolusjonsløp som ikke er styrt av oss. Eller se dokumentaren THRIVE: What On Earth Will It Take? på YouTube.

 

Vær så snill og se denne: https://www.youtube.com/watch?v=lEV5AFFcZ-s

 

"Ok. Unngå dritt mat. Og sørg for at du får i deg 60 mineraler hver dag. Tenker du økologisk da, eller?"

 

Ja. Eller kosttilskudd. Kvalitet er nøkkelordet. Om du skal ha i deg salt, sukker, arginin, eller hva det måtte være: Kvalitet.

 

 

 

GLUTEN

 

Kornprodukter inneholder gluten. Gluten er en protein. Et protein er en lang kjede bestående av aminosyrer. Og det er magen din sin jobb å bryte ned denne "perleraden" fra hverandre. Men noe som ikke alltid skjer fordi proteinet er så sterkt. Hvete er altfor bra for deg! Og når ufordøyd protein prøver å komme seg inn i blodbanen, vil dine tarmtotter, som det finnes milliarder av, gripe det ufordøyde proteinet og katastrofe følger. Resultatet er at de mineralene som er i magen din vil ha vanskeligheter med å nå blodet fordi veien blir blokkert og ødelagt. Tenk deg et hav av blekksprutarmer som prøver å absorbere din fordøyde mat, men her kommer det store krek av gluten skip! Denne armadaen av gluten ødelegger deg fra innsiden. Over tid, vil det knapt være noen tentakler igjen til å absorbere godsakene. Men egypterne som oppfant gluten, så å si, de ble ikke så gamle, så de fikk aldri oppleve de anti-helsemessige fordelene med gluten. Resultatet er underernæring. Resultatet er mineralmangel. Og vi kaller det "alderdom."

 

Og hvis du MÅ ha gluten, kjøp Northug brød; eller brød som er 100% grovt. Skjønner ikke hvordan folk gidder å kjøpe noe annet når helsegevinstene utvunnet fra selen, folat og kostfiber er bare helt rått! Det er flaut å innrømme det, men det er ingenting som slår morrasbrødet til Northug ;-)

 

Men heldigvis, med masse vitamin D3, begynner kroppen å lege blekksprutene dine.

 

1. Vi spiser ting som mangler mineraler.

2. Vi spiser ting som blokkerer de få mineralene som er.

 

Og 3: Noen av oss holder salt fra kosten, men salt er nødvendig for å produsere magesyre. Og magesyre er tingen som bryter ned maten!

 

Obs! Ikke ta for mye salt. Det er ikke det jeg anbefaler!

 

I 3 skritt ødelegger vi oss selv.

 

Snakk om å gå baklengs inni fuglekassa mens du går baklengs inni fuglekassa mens du dras baklengs inni fuglekassa!

 

Halsbrann er ikke "for mye magesyre." Halsbrann er det stikk motsatte. Mer salt = mindre halsbrann.

 

Din lukkemuskel lukkes ikke fordi magen din mangler syre på grunn av lavt inntak av salt. Det lille som er der, går opp i rørene, så å si, og du får halsbrann. Tilsett mer salt og Aciglumin (som du får kjøpt på apoteket) og du vil produsere mer magesyre og, lukkemuskelen vil lukke seg. For lite magesyre er det samme som å ikke gi et signal til lukkemuskelen. Lukket lukkemuskel = ingen halsbrann.

 

Legg også merke til:

 

Sjokolade gjør så at lukkemuskelen slapper av = halsbrann.

 

Du spiser for mye, for fort = halsbrann.

 

Du drikker for mye kaffe = halsbrann.

 

Du drikker kullsyreholdige drikker som cola = halsbrann.

 

Appelsinjuice, appelsiner, grapefrukt; krydret mat, hvitløk, tomater; nøtter, ost, alkohol og avokado = halsbrann.

 

Legen din forteller deg at din lukkemuskel er svak... Kan det være en annen årsak?

 

Og kaffe er ikke bra for deg i det lange løp fordi kaffe er surt. I siste instans, fører dette til at kroppen din bruker mineraler for at blodet skal ha riktig pH. Men maten mangler mineraler, så hvor finner kroppen de råvarene som den trenger? Svar: I skjelettet ditt! Kroppen din låner materialene den trenger fra skjelettet i tider med nød med den hensikt å betale tilbake i tider med overflod; men, når tider med overflod aldri kommer, fordi det finnes ingen mineraler i maten vår lenger, vil kroppen din aldri være i stand til å betale tilbake skjelettet det den skylder den; faktisk, er det verre: kroppen må låne fra skjelettet hele tiden. Over tid, vil du knekke både armer og bein. + Det er en evig vinter. Og vi kaller det "alderdom." I virkeligheten er det din syrlige diett etterfulgt av en mangel på mineraler i kosten. Du er bare nødt til å falle fra hverandre!

 

Igjen, fuglekassa til Solan er en fin metafor.

 

Mineraler er nøkkelen. Cellene i kroppen vår kan spores tilbake, flere milliarder år, til Svampebob i havet. Er ikke virkeligheten rar? Du trenger ikke å drikke kaffe samtidig som du suger på syreblokkere for å forstå det! Med andre ord, kroppen er slik at den fikser seg selv. It's a survival machine. It's a: Terminator!

 

Vi utviklet oss fra Svampebob! så til fisk, så til "rottelignende skapninger" (ja, du hørte riktig, mamma!); så til apekatter, så til bleikfeite nordmenn som spiser 45 kg sukker i året. For en evolusjon!

 

 

 

Kroppen fikser seg selv, men den trenger vitamin D3 og materialer for å gjøre det.

 

En typisk historie:

Du får et medikament som holder problemet i sjakk, men ikke fikser det. Resultatet er at, over tid, vil mineralmangel følge fordi det finnes ingen mineraler i maten vår. Og da trenger du et annet legemiddel for å behandle et nytt problem som hoper seg opp, fordi, nå har tiden gått og mineralmangelen i kroppen din har økt ytterligere, --fordi, det finnes ingen mineraler i maten vår. Så får du et annet legemiddel som manipulerer problem nummer 2, men ikke fikser det. Resultatet er at, over tid, vil mineralmangelen øke ytterligere fordi det finnes ingen mineraler i maten vår. Og nå er du på legemiddel nummer 13! Og til slutt, dør du. Og flere dødsfall = flere innsamlere; det vil si mer penger til legemiddelindustrien for å skape nye stoffer som dreper oss. Og legemiddel nummer 13 dreper oss fordi legemiddel nummer 13 løser ikke problemet. Legemiddel nummer 13 skrur bare rett og slett av alarmen. Det er fortsatt brann. Men la oss ikke "skrike" om det (men noe som jo burde være ganske naturlig å gjøre i en slik situasjon!).

 

Igjen, fuglekassa.

 

Legen kan eie et godt hjerte, men systemet han jobber for er styrt av penger. Noe som er, i en evolusjonær forstand, litt fornuftig--så langt overlevelsesinstinktet til penge-dyret angår.

 

Levealderen for 2000 år siden var rundt 31 for menn og 28 for kvinner. Derfor: Legen sin filosofi er: Du blir gammel, og så dør du. Så legens jobb er ikke å kurere deg, men snarere å lede deg til graven på en human måte. Såfremt du betaler for det.

 

Og nå: tips:

 

Olivenolje og alle oljer = Ikke bra. Oljer vil oksidere. Olje = oksidering og ødeleggelse av kroppen din. Bruk smør! Du vet det innerst inne!

 

Tran er ok fordi du bruker den i små mengder.

 

Smør, smult = Bra. Olje og frityrstekt mat, margarin = Ikke bra.

 

Smør vs margarin: Hvem stoler du på, kua eller, kjemikeren?

 

Brus vil skape mer trykk i magen. Tips: Ikke drikk brus ved inntak av mat.

 

I stedet for kaffe: grønn te; og spis litt hvitløk (ha det oppi, for eksempel, dolmioen), og mørk sjokolade; disse tingene er rike på antioksidanter.

 

Sjokolade = mer dopamin i hjernen. Hva betyr det? Økt sexlyst. 50 000 enheter med D3 over en periode = 10% penisvekst. Og økt sexlyst.

 

Ja, DU fikk lyst til å prøve det nå, ja!

 

Lykke = lang levetid. Men ikke all lykke er god! De fleste frukter/bær er bra for deg, men noen vil drepe deg. Slik er naturen.

 

Heroin er ikke bra, men hun vil gi deg sterk eufori, for eksempel.

 

Dersom naturen ønsker at fuglene skal bære frøene (fordi fuglene bringer frøene lengre, geografisk sett), vil hun vokse torner for å holde dyrene unna. Og hun vil gjøre frukten giftig for dyrene, men ikke for fuglene.

 

Finn derfor din naturlige lykke.

 

2,3 millioner år siden begynte vi å spise kjøtt. Matlaging brøt opp proteinet, som gjorde det lettere å fordøye. Resultatet = mer energi.

 

Matlaging betydde at vi ikke trengte store, skarpe tenner. Så da ble det mer rom for å utvikle en stor hjerne.

 

Og når vi fikk tilberedt mat, krympet magen vår og vi kunne bruke mer energi på å utvikle en større hjerne, istedenfor å bruke den energien på, våre da, overdimensjonerte, vegetariske mager.

 

Større hjerner = bedre verktøy. Bedre verktøy = enda større hjerner. Nå er den evolusjonære snøballen i gang!

 

Teknologi og kjøttspising gjorde oss til mennesker.

 

Så, tilbered maten. Rå mat som gluten er ikke bra. Havet av tentakler liker det når du tilbereder maten.

 

Jeg er snart i mål, men det er en ting til helsefriken i meg gjerne vil ha ut:

 

Vi mennesker består av karbon. Derfor trenger vi å spise litt. Men det betyr ikke at jeg oppfordrer til å spise mennesker! Planter og dyr består også av slike sammensetninger. Fra dem, får vi kalorier. Kroppen bruker energien og vi står igjen med karbonatomer. Så hva gjør DU for å bli kvitt dem? Du puster. Og nå vet du hvorfor. Du puster inn oksygenatomer og de fester seg til karbonatomene, og ut puster du CO2. Men ikke alle oksygenatomene blir brukt. Disse oksygenatomene er helseskadelige. Hvorfor ruster bilen? Svar: Oksygen. Oksidering. Som vi har sagt mange ganger, disse oksygenatomene kaller vi frie radikaler. De bryter deg ned.

 

Dermed trenger du å spise antioksidanter, eller! du spiser mindre, mindre kalorier. Spise mindre = mindre frie radikaler.

 

Olje og frityrstekt mat = en båtlast med frie radikaler. Og plutselig blir salaten din fiende nummer 1, fordi, du drukner den friske salaten din, som er rik på antioksidanter, i olje! Og fy!

 

Spise og puste = aldring.

 

Spis mindre og du vil leve lenger.

 

Ikke bra:

Ting med gluten, oljer, kullsyreholdige drikker; forbrent fett, frityrstekt mat.

 

Her er noen eksempler på glutenfri:

Fisk, fjærkre, ris; poteter, grønnsaker, frukt; melk, smør, honning; nøtter, korn, og syltetøy.

 

Tips: Få i deg 91 essensielle næringsstoffer = Kroppen din vil da ha de materialene den trenger for å reparere seg selv. Men du trenger vitamin D3 slik at kroppen kan starte prosessen med healing. Likeledes, vitamin D3 minus mineralene = du kommer ikke til å helbrede deg.

 

Essensielle betyr = kroppen din kan ikke lage det; det må komme utenfra.

 

60 essensielle mineraler:

 

kalsium, magnesium, fosfor, kalium, natrium, klor, svovel, kobolt, kobber, aluminium, arsen, barium, beryllium, bor, brom, karbon, jod, jern, mangan, selen, sink, cerium, cesium, krom, dysprosium, erbium, europium, gadolinium, gallium, germanium, gull,

 

Men ikke ta kosttilskudd laget av rent gull! Ikke å anbefale gullkapsler.

 

hafnium, holmium, hydrogen, lantan, litium, lutetium, molybden, neodym, nikkel, niob, nitrogen, oksygen, praseodym, rhenium, rubidium, samarium, scandium, silisium, sølv, strontium, tantal, terbium, thulium, tinn, titan, vanadium, ytterbium, yttrium, zirkonium

 

Ja, det er ikke dårlig av meg å kunne ramse opp alle de utenat!

 

16 viktige vitaminer:

 

a, b1, b2, b3, b5, b6, b12, c, d (d3 er ikke et vitamin), e, k, biotin, kolin, flavonoider (og bioflavonoider), folsyre, inositol

 

12 essensielle aminosyrer:

 

valin, lysin, treonin, leucin, isoleucin, tryptofan, fenylalanin, metionin, histidin, arginin, taurin, tyrosin

 

3 essensielle fettsyrer:

 

omega-3, 6, og 9

 

= 91 viktige byggesteiner som kroppen din trenger.

 

Og skaff dette: Selen. Det vil redusere risikoen for kreft betraktelig.

 

Men det viktigste rådet jeg gir deg må jo være vitamin D3 og argininen.

 

Arginin, ja.

 

Du er en KRONIDIOT hvis du ikke tar denne supertranen som er mye bedre enn tran. Kanskje ikke et salgstriks, men sant! Tran er bare en fin bil. Nå har du en mulighet til å fikse hele veinettet!

 

Fyll på med arginin. Fordi det er 2 x jorden rundt du kan fikse på her! I motsetning til vanlig tran som bare "kjører rundt" og fysioterapeuten som bare masserer "veiene."

 

Fiks ditt i dag! Ikke gjør som norske politikere og drit i veinettet. (Eller, det har blitt bedre i dag, men dæggern så sakte det går i svinga, da gitt!) Vi jobber og stresser og spiser pizza og vi blir bare eldre og eldre. Vi blir stive og støle. Tror du virkelig at hele veinettet ditt er helt perfekt, alle steder? Da må du se showet til Thomas Giertsen og få med deg hva "helt perfekt" egentlig betyr. Arginin, derimot, det er helt perfekt det, det vil si, det fikser hele veinettet. Genialt. Naturen gjør all jobben for oss! Så hvorfor gjøre det vanskelig? Molekylene (i.e., nitrogenoksidet) blir laget naturlig i kroppen av maten du spiser. Men påfyll med arginin gjør så at DU får flere av disse molekylene. Med andre ord, flere arbeidere betyr at kroppen får gjort mer arbeid. Til sammenligning så fikser fysioterapeuten problemet ved at du selv må trene deg opp. "Her har du penga mine. La meg gjøre jobben." Deal? Eller, "No deal!"

 

+ 75% av all aldring skjer i blodårene! DET VISSTE DU IKKE!!! Så hvorfor ikke fikse det og holde seg "evig ung" ... som meg?

+ Allerede i 30-åra begynner den naturlige nitrogenoksidproduksjonen i kroppen å avta. Kanskje ikke så rart at vi får hjerteinfarkt nærmere 60! Vi trenger påfyll av arginin. Så enkelt er det.

 

Grunnen til at du får vondt her og der er fordi arbeiderne ikke når frem til arbeidsplassen hvis veien er dårlig. Fiks veien, så kommer arbeiderne løpende til deg og fikser kroppen din. Så lett er det.

 

Men som alt, er det bieffekter. Også for argininen. De kommer vi ikke unna, dessverre. Og de er:

 

--Ikke bare fysisk, du føler deg mentalt bedre fordi du tenker kropp og helse. Du får i gang en positiv tankestrøm som er med deg 24/7. Du får en positiv følelse av at du gjør noe godt for 90 000 km med blodårer. Så hver gang du pøser i deg arginin, så får du i gang DIN positive tankemaskin. Og positive tanker er bare sunt og godt for kroppen; det er det gjort forskning på!

--Når du gjør noe som er godt for helsa, så begynner du å tenke fornuftig i andre sammenhenger også. Kanskje du til og med begynner å trene og dermed øke den naturlige nitrogenoksidproduksjonen i kroppen?

--Du blir smartere innenfor kosthold og helse når du finner ut at "Gulost er ikke gulost." Eller, jo, gulost er jo gulost! Det sier seg selv!

 

Nei! Det er IKKE det! Vi har da alle sett den reklamen? Derfor: Kjøp arginin med kvalitet. Ellers fungerer det ikke.

 

Bruk 1 dag på research. Finn ut av arginin. Jeg lover deg: Du vil forandre livet ditt!

 

Vitenskapsmenn har dedikert hele livet sitt til å gjøre din helse bedre. Da kan du unne deg 1 dag med research!

 

Vi ser på Sinnasnekker'n og vi jubler når vi ser "forandringen" på slutten av programmet. Pcen vår har Norton. Men det som virkelig teller, 90 000 km med blodårer, det er ikke så farlig. Men Tven, DEN ER VIKTIG DEN! 90 000 km med blodårer, det er ikke så farlig. Jo, DET er det. Er vi virkelig så dumme? Burde vi ikke hatt en "Norton" her også? Så gjør noe med det i dag. Bruk 1 dag på research, så vil du finne ut at det her ER det beste som kunne skje deg. Hvis du liker Luksusfellen, så skjønner du HVOR MYE litt fornuftig prioritering gjør. Våkn opp og prioriter blodårene og hjertet ditt! Jeg ble SKREMT av at jeg ikke hadde våknet opp før. Noe som er så obvious, også gjør vi ikke noe med det! Snakk om at vi er dyr som har utviklet seg gjennom en blind prosess på bare noen få milliarder år. Og hvor mange milliarder av år vil DU bruke før DU våkner opp? Nei! Jeg sier deg: Bruk 1 dag på research, så vil du SE. Våkn opp og se deg rundt! Se, verdens vakreste fjærkre flakser over Hurum heimen! Det er umulig! Det er umulig! Å nei, det er innsikt det! Det er alt jeg vil. Det er alt jeg ber deg om. Jeg gjør deg en tjeneste og, en vakker dag vil du takke meg ;-)

 

Jeg lover deg: Arginin! Takk Gud for vitenskapen!

 

Og spis hvitløk! Når Nobelprisvinneren sier, "Spis hvitløk." DA spiser du hvitløk. Alle antioksidanter er med på å beskytte nitrogenoksidet (i.e., Nitric Oxide) mot såkalte frie oksygenradikaler.

 

"Men hvordan vet jeg at dette er SOLID VITENSKAP? Hvordan vet jeg at det er Nobelpris-greier i dette her, osv.?" Snakk med Svenskekongen, han delte ut prisen til Louis J. Ignarro. "Ja, men, vi kan da ikke stole på svenskene?" Nei, da kan jeg ikke hjelpe deg. Du får bare dø av hjerteinfarkt du da. Ha det bra :-)

 

"Ja, men... Kroppen tar jo ikke opp alle disse vitaminene og mineralene. Det som skjer er at leveren skiller det ut, og du får gult, radioaktivt tiss!"

 

Er det DET du sier til deg selv da du sitter der på lørdagskvelden og heller i deg potetgull til den store gullmedaljen: "Nei, du skjønner det, kjære, at jeg kan spise mye av dette her, jeg, fordi kroppen tar det ikke opp! Leveren skiller det bare ut og du får bare litt brun bæsj."

 

Og helt til slutt, så må vi ta et lite sammendrag:

 

--Vi litt eldre trenger påfyll med arginin = mer nitrogenoksid. 20 gram hver dag.

--Vi trenger antioksidanter som beskytter nitrogenoksiddannelsen. 20 000 ORAC enheter daglig.

--Folsyre er også bra. Folsyren beskytter nitrogenoksidet mot frie oksygenradikaler.

--Og vi trenger riktig pH som bidrar til å absorbere argininen.

--50 000 enheter med D3 daglig. I alle fall 10 000 enheter. Og ikke glem A og K2. (VIKTIG: Ikke ta kosttilskudd som inneholder mye kalsium hvis du skal lade opp på D3.)

--Og tran, ikke harsk (fine biler er bra).

--91 essensielle næringsstoffer.

--Unngå gluten og annen dritt mat. Kjøp kvalitet. Husk fiber!

--Protein med kvalitet.

--Salt med kvalitet.

--Unngå olje. Bruk smør.

--Hvitløk.

--Litt mørk sjokolade.

--Unngå overdrivelse av sukker.

--Smil og vær glad.

--+ en masse mosjon, spis mindre, og spis et sunt ØKOLOGISK og alkalisk kosthold--som henter mineralene sine fra havet(?)

 

En dag vil vitenskapen gjøre oss til supermennesker, men, jeg råder ingen til å følge mine råd. Poenget er: Gjør litt research. Og snakk med legen din.

 

Og unngå SPRINGVANN!!!

 

Det er så mye arsenikk, fluor og drit i det!

 

Kan vannet vi drikker være årsaken til så mange nye tilfeller av kreft?

 

Du vet at selv lave doser kan gi alvorlige helseeffekter over tid.

 

Det er helseeffekter over tid jeg har prøvd å formidle.

 

Fra nett:

Og ikke bruk varmt vann fra springen til verken drikke eller matlaging: forurensende stoffer løser seg bedre opp i varmt vann enn i kaldt vann.

 

"Did Hitler really put fluoride in the water?"

 

Yes, he did.

 

 

 

JOBB OG PRODUKT

 

--Vi litt eldre trenger påfyll med arginin = mer nitrogenoksid. 20 gram hver dag.

--Folsyre er også bra. Folsyren beskytter nitrogenoksidet mot frie oksygenradikaler.

+ vitamin C (240mg) får du gjennom dette produktet: ProArgi-9+

Obs! Da må du ta 4 scoops per dag. (Det gjør jeg!)

 

--Vi trenger antioksidanter som beskytter nitrogenoksiddannelsen. 20 000 ORAC enheter daglig. Her er en rik kilde: Mistify

 

--Og vi trenger riktig pH som bidrar til å absorbere argininen. Her har du den: PhytoLife

 

Disse produktene selger jeg. Hvis DU har lyst på produktene og/eller en jobb (ja, du hørte riktig), kontakt meg på: thorfabianpettersen@hotmail.com

 

OBS! Se disse først!

 

Nobelprisvinneren:

https://www.youtube.com/watch?v=FsA04n2k6xY

https://www.youtube.com/watch?v=B4KHlP8Bttw

https://www.youtube.com/watch?v=KGpxsjZRiXM

 

Hvorfor velge Synergy fremfor noen andre? Synergy er da ikke de eneste som selger arginin?

 

PDR (Physicians' Desk Reference) sier at ProArgi-9+ er det produktet med høyest kvalitet av L-arginin i verden: http://www.pdr.net/full-prescribing-information/proargi-9?druglabelid=3236

 

Så, DERFOR tar jeg ProArgi-9+! 1. Det er best i verden (det er ikke noe jeg finner på! sjekk linken selv). 2. Det er solid vitenskap. 3. Produktet renser karsystemet. 

 

Men MÅ jeg ha det beste i verden? Hvorfor ikke bare kjøpe et random arginin produkt på nettet til en billig penge?

 

Forskjellen her er at du får kvalitet. Du får noe som virker i 24t isteden for noen minutter! Det er vitenskapen. Det er kunnskap. Det er sammensetningen av produktet som teller. Gjør egen research så finner du ut hvorfor. Se denne: Hvorfor ta ProArgi-9+ og ikke et annet produkt med arginin: Dr. Joseph Prendergast Interview on ProArgi-9 Plus: https://www.youtube.com/watch?v=a_aPxSlHLF0

 

Jeg selger til deg, og så selger du det videre :-)

Hele jobben tar 3 måneder. Du selger til 2--hvis du vil ha dobbelt så mye penger inn hver måned: til 4--og de 2 (4) selger det videre og vips: du har lett 20 000 ekstra i måneden for resten av livet (til og med når du blir pensjonist!). Poenget er: Du må selge til 4 selgere. Du kan selge til 4 personer, men da kommer du ikke så langt!

 

Grunnen til at du tjener så mye penger her er at du selger et produkt som folk kjøper resten av livet, i motsetning til, hvis du hadde f.eks. solgt støvsugere! Da hadde du solgt et produkt 1 gang! Her selger du et produkt x antall ganger frem i tiden! Så da blir det penger. Tenk om du hadde fått 1 krone av hver nordmann? Ikke sant! Så det finnes smarte måter å tjene penger på som er lovlig og ikke et pyramidespill. Faktisk så redder du liv! Folk som ellers ville ha fått hjerteinfarkt fikk det kanskje ikke pga. deg.

 

Støvsugere suger. Ingen gidder å lese om hvordan en støvsuger suger, bokstavelig talt. Litt informasjon om blodomløpet ditt ER interessant.

 

Derfor kaller svigerfar det "ikke en selger," men, "en forteller." Du trenger ikke selge en d..... Produktet selger seg selv hvis folk blir opplyste. Du må fortelle om det. Du må pushe folk til å gjøre litt research. Når folk får en liten utdannelse innen blodomløp og helse, så vil de selge produktet til seg selv!

 

Og det er ingen grunn til at du ikke kan bli millionær her også! 2 blir til 4, 4 blir til 8, 8 blir til 16; 16 blir til 32, 32 blir til 64, 64 blir til 128; 128 blir til 256, 256 blir til 512, 512 blir til 1024; 1024 blir til 2048, osv.. Så ved å selge til 2 selgere og de selger det videre 10 ganger, så vips, har du 2048 personer med på laget! Hadde du solgt det 10 ganger til 10 personer, så hadde du hatt 10 med på laget L Hadde du solgt det 1 gang til 2 selgere, så, etter 10 ganger, hadde du hatt 2048 personer med på laget J Så kunsten er å selge det til andre selgere. Så du blir fort millionær hvis du greier å selge til selgere. Jeg tør ikke engang å tenke på hvis du hadde greid å selge til 4 selgere!

 

Dollar for dollar: The exponential function!

 

Det er en grunn til at naturen gikk over til denne måten å duplisere på! Med andre ord: Naturen tar i bruk pyramiden.

 

”Men dette er et pyramidespill!”

 

Nei.

 

"Et pyramidespill er en ikke levedyktig forretningsmodell som består i pengeforflytninger hovedsakelig ved å få flere personer inn i systemet, vanligvis uten eller med symbolsk leveranse av produkter eller tjenester. Pyramidespill har eksistert i minst ett århundre. Nyere forretningsmodeller som multi-level marketing (MLM) ligner ofte mye på pyramidespill."--wiki

 

Så det ligner på et pyramidespill! Men det er ikke det! Jeg hadde ikke blitt med jeg heller, hvis jeg fant ut at det var det. Vi snakker MLM og ikke om pyramidespill.

 

Det jeg ønsker er at linkene blir sett på og studert, fordi da vil du ha produktet som jeg selger! Det eneste som mangler er at folk gjør litt research selv--fordi, når du har gjort det, så vil du BE om produktet. Det her er hjernen til Louis J. Ignarro på boks vi snakker om! 

 

At folk ikke vil ha ProArgi-9+ etter de har gjort litt research, er utenkelig. Da er de ikke mye opptatt av helsa si! Men det er kanskje bare meg som har blitt litt i overkant helsefrik! Jeg vet jeg høres arrogant ut, men... Du skjønner det etter du har studert!

 

 

 

Jeg fikk denne jobben av svigerfar.

 

Svigerfar jobbet som politi og fikk MS. Da ble han ufør. Så fikk han produktet av broren sin som solgte det. Svigerfar ble helt frisk. Det er sykt! Det er umulig. Og det er lett å gjennomskue løgnene her: han kan ikke ha hatt MS. Bare tull! Han juger. Ok. Det er bare det at Linda, min kjæreste, har erfart sin far med MS. Og etter at han ble frisk, så ville han naturlig nok få andre til å gå på produktet (+ på slutten av sykdommen tok han D3 (50 000 IU) og da, det skal sies).

 

Men han ble ikke bare frisk: Svigerfar gikk fra ufør til frisk millionær på 2,5 år! --ved å selge produktene.

 

Og det som er så bra er at du kan jo bare ta produktet selv og finne ut at det fungerer. Du trenger ikke å tro! Det er det som er så fint med vitenskapen.

 

Fysioterapeuten min prøvde å "knekke" meg opp for å få blodet mitt til å flyte bedre. Det kan funke, i 5 min. Men produktet får hele blodomløpet til å flyte bedre. Blodomløpet vårt er 90 000 kilometer langt! Satan! Tror du at alle blodårene dine er like bra, overalt!? Litt smartere løsning! Så produktet fikser ikke problemene dine. Produktet gir bare kroppen en sjanse til å fikse problemene. Denne vitenskapen er det blitt gitt Nobelprisen til, som jeg sa. Det er det råeste innenfor forskning i dag. Men det er så dyrt å lage produktet at de som lager det, Synergy, kan ikke gå den tradisjonelle veien med markedsføring. DERFOR MLM.

 

Grunnen til at produktet ikke finnes i butikkhyllene er at det ville ha kostet 3000 for en boks! Folk ville ikke ha kjøpt det. Derfor trenger selskapet (Synergy) folk som svigerfar (og DEG) som selger det rett til kunden uten dyre mellomledd.

 

Men det er ikke bare MS som er blitt kurert. Kreft har også blitt kurert, men VI kan ikke snakke så HØYT om det fordi vi er ikke leger.

 

"Når det gjelder kreft så må vi være svært forsiktige. Vi har ikke lov til å snakke om dette eller til å snakke som om vi behandler kreft. Dette regnes som kvakksalveri og er ulovlig."--Svigerfar

 

Så IKKE si det til noen! Men det skjer: Kreft blir bekjempet av produktene. Haugevis med eksempler.

 

Hadde legene fått opp øynene for dette her, så hadde det skjedd store forandringer. Men det ville ta ca. 30 år for at dette skulle bli vanlig behandlingsmetode--fordi verden går SÅ sakte. Og det er trist og tenke på!

 

Kreft:

Kreft oppstår i surt vev, det vil si, vev med lite tilgang på oksygen. Oksygenfattig/dødt vev. Drikk PhytoLife for å få en balansert kropp uten sure vev. Drikk SÅ MYE DU KLARER av ProArgi-9+ for å rense opp i karsystemet slik at oksygenet kommer frem dit det skal.

 

--Kreft = celler med anaerob forbrenning. Anaerob forbrenning = cellene deler seg ikke normalt. Det vi da oppstå en unormal vekst som ødelegger kroppen innenfra.

 

--Kuren mot kreft = gjøre om den forbrenningen til aerob forbrenning, slik at du får normal cellevekst.

 

Det er dette kroppen prøver på naturlig: En kreftsvulst oppstår og kroppen lager nye blodårer som legger seg rundt svulsten med den hensikt å få oksygen ut i det sure vevet. Dette fører til en normal forbrenning og du blir frisk.

 

Vi mennesker har "kreft" hele tiden, men kroppen fikser opp i det. Men så kommer kroppen ut av balanse med mye usunn og syrlig mat, blodårene blir skitne og dårlige, vi kaller det "alderdom," og kreft som ikke lar seg helbrede så lett oppstår i det nå sure, oksygenfattige vevet.

 

 Det er 7 ting som bør gjøres hvis du får kreft:

--Kutte ut ALL sukker. Sukker er bensin til kreftcellene. Ikke la kreften din få bensin!

--Gå på lavkarbo diett som har tilstrekkelig med næringsstoffer. Karbohydrater (sukker) er bensin til kreftcellene. Og du trenger næring for å kjempe mot sykdom.

--Drikk SÅ MYE DU KLARER hver dag av ProArgi-9+ for å rense opp i karsystemet ditt slik at oksygenet kommer frem. Minimum 4 scoops (20 gram) hver dag.

--Drikk SÅ MYE DU KLARER hver dag av PhytoLife for å kjempe mot det sure vevet. Det vil si, få riktig pH-balanse.

--Drikk SÅ MYE DU KLARER hver dag av Mistify for å styrke IMMUNFORSVARET. Immunforsvaret trenger påfyll med antioksidanter. Det er ditt eget immunforsvar som bekjemper kreften.

--Få i deg 50 000 enheter hver dag av vitamin D3. Her MÅ du kjøpe kvalitet! Vitamin D3 er et hormon som forteller kroppen at den må lege seg selv. D3 aktiverer da immunsystemets fulle potensiale, og, immunsystemet ditt kommer til å kjempe alt det den har. Hele Forsvaret ditt går da løs på kreften! Se denne: https://www.youtube.com/watch?v=_PYsXQ16Ztg

--Du MÅ være optimistisk slik at kroppen slipper å bruke tid og energi på å snu på smilebåndet ditt. Et lett sinn gjør det lettere for kroppen din å helbrede seg selv. Alt henger sammen.

 

 

--Gjør dette hvis du venter på behandling for å øke sjansene dine til å overleve.

--Gjør dette hvis legen din sier at du ikke har noe håp, det finnes ikke noe håp, at du bare har noen måneder igjen å leve. Da skader det ikke å prøve!

 

Er dette en "alternativ behandling?" Svar: Nei. Dette her er mat. Ikke noe mer. Ikke noe mindre.

 

Dette er noe du kan gjøre mens du går og venter på behandling, for eksempel.

 

Det er ikke mat og helse. Det er: mat = helse.

 

Så hvis du tror at et "sunt," norsk kosthold dyrket på mineralfattig jord er maten som redder deg, unngå mine 7 råd.

 

Du er på sjukehuset og får cellegift (de legger i hvert fall ikke skjul på hva det er!).

 

Vi lever i 2015, og det beste vi får til er å drepe kroppen med den hensikt i å kurere den. Logikken er det jo ikke noe å si på. Det er som når presten prøver å drukne deg i vann med den hensikt i at du skal bli frelst!!! "Ser du Jesus!? Ser du Jesus!?" Ja, etter hvert må jo alle begynne å hallusinere.

 

For en måte å kurere noen på!

 

 

 

De Vitale 3 fra Synergy:

 

1. Sirkulasjon

2. Immunforsvar og

3. Syre og base

 

"Folk flest forstår at vi blir syke dersom vi fjerner vitale næringsstoffer fra maten. Dersom vi så tilfører disse næringsstoffene igjen, kan vi få helsen tilbake."

 

Fiks balansen, så fikser kroppen resten selv.

 

 

ProArgi-9+: Sirkulasjon

Nitrogenoksid: Mirakelmolekylet. Holder blodårene åpne, rene og elastiske.

Virker regulerende, ikke utvidende.

 

Hvorfor skal jeg ta ProArgi-9+: Vi får i oss ca. 5 gram arginin gjennom maten hver dag, men vi trenger 15 til 25 gram. Arginin skaper nitrogenoksid.

 

PDR (Physicians' Desk Reference) sier at ProArgi-9+ er det produktet med høyest kvalitet av L-arginin i verden: http://www.pdr.net/full-prescribing-information/proargi-9?druglabelid=3236

 

Så, DERFOR tar jeg ProArgi-9+! 1. Det er best i verden (det er ikke noe jeg finner på! sjekk linken selv). 2. Det er solid vitenskap. 3. Produktet renser karsystemet. 

 

 

Mistify: Immunforsvar

Antioksidantdrikk med brasiliansk acai for immunforsvar og cellebeskyttelse. Reduserer oksidering i cellene med hele 43% (60 ml). Med andre ord: Supermat nummer 1!

 

Hvorfor skal jeg ta Mistify: Bilen ruster. Det er det oksidering er/gjør. Kvaliteten på cellene våre blir bare dårligere og dårligere og, vi kan bare kopiere (lage nye celler) av det som er. Dette kalles aldring. Oksidering ødelegger også nitrogenoksiddannelsen/produksjonen i kroppen. Mistify beskytter nitrogenoksiddannelsen.

 

 

PhytoLife: Syre og base

Vi spiser alt for mye syredannende mat i dagens samfunn!

 

Cola, kaffe, øl...

 

Hvorfor skal jeg ta PhytoLife: Syre og basebalanse. Avgiftning og rensing av kroppen. Vi hjelper fordøyelsessystemet. Med andre ord, perfekt syre og basebalanse = høyere opptak av arginin. Kommer magen i balanse, så tar den opp maten vi spiser mye bedre og, arginin er mat.

 

PhytoLife = Klorofyll. 1 spiseskje = 1 kg med grønt!

 

Blir kroppen for sur, blir du syk.

 

 

Oppsummering:

ProArgi-9+ = mer nitrogenoksid.

Mistify = beskytter nitrogenoksiddannelsen i kroppen.

PhytoLife = hjelper til å ta opp argininen som lager nitrogenoksidet.

 

Dette kalles V3. De Vitale 3. De fungerer sammen. De hjelper hverandre slik at DU skal få de reneste 90 000 km med blodårer noensinne!

 

Synergy betyr: "å virke/jobbe sammen." At ting virker sammen.

 

 

Andre produkter:

 

Slimsmart: Vektkontroll. Smaker godt. Kvalitet protein. Måltidserstatning. Her er det mineraler!

 

E9: Energidrikk med arginin. Ingen sukker. Elsker denne!

 

 

 

Synergy Worldwide:

Etablert i 1999.

Salt Lake City, Utah, USA.

Eies av Nature's Sunshine Products.

 

Nature's Sunshine Products

Grunnlagt i 1972.

Børsnotert på Nasdaq.

Prisbelønnet for sin produksjon.

 

Hvorfor velge Synergy Worldwide? Svar: NSF GMP sertifisert.

 

 

 

 

Kilder: IKKE VÆR LAT! SØK PÅ DE!

 

How to Balance Your pH to Heal Your Body

http://www.mindbodygreen.com/0-6243/How-to-Balance-Your-pH-to-Heal-Your-Body.html

 

 

Rapport nr. 196 Lite oksiderte omega-3 oljer og potensielle helsefordeler

http://www.nofima.no/filearchive/lite-oksiderte-omega-3-oljer-og-potensielle-helsefordeler.pdf

 

 

VELG FERSKE OG NATURLIGE OMEGA-3-PRODUKTER

http://www.vof.no/ny/component/k2/item/396-velg-ferske-og-naturlige-omega-3-produkter

 

 

NYHET - Omega 3 fra norsk laks i Vesterålen -

http://www.buyhelse.no/Avdelinger/Helsekost/HELSEKOST/Omega-3-6-7-9/Shift-Super-Omega-3---fersk-fiskeolje-Naturlig--fersk-og-ren-norsk-omega-3-23210-p0000003719

 

 

Mineralnivå i forhold til epigenetikk

http://www.hippocrates.no/mineralniva-i-forhold-til-epigenetikk/

 

 

Maynard Murray MD

http://www.seaagri.com/murray.htm

 

 

Peter Glidden, Videos

http://www.ihealthtube.com/aspx/contributors.aspx?sp=191#

 

 

Peter Glidden

http://drglidden.com/

 

 

Why does Youngevity exist? Why is Youngevity the best multi -vitamin/multi-mineral supplier on Earth?

http://young91.com/why-youngevity/

 

 

HEALTHY BODY START PAK™ 2.0

http://young91.com/products/

Obs! Unngå Beyond Osteo-fx hvis du lader opp på vitamin D3, fordi Beyond Osteo-fx inneholder mye kalsium (calcium).

 

 

"Do you know what will really keep you living and thinking clearly for a long time? Dr. Wenk does."

https://www.youtube.com/watch?v=4SvkaK2Al0o

 

 

KUR MOT KREFT! Dr. Joe Prendergast on Vitamin D

https://www.youtube.com/watch?v=_PYsXQ16Ztg

 

Hvordan kan vitamin D3 kurere kreft?

 

Svar: Vitamin D3 er et hormon som forteller kroppen at den må lege seg selv. D3 aktiverer da immunsystemets fulle potensiale, og, immunsystemet ditt kommer til å kjempe alt det den har. Hele Forsvaret ditt går da løs på kreften!

 

 

Vitamin D: How Much Do We Need? With Joe Prendergast, MD

http://www.doctorsaputo.com/a/vitamin-d-how-much-do-we-need-with-joe-prendergast-md

 

 

Vitamin D - The Miracle Vitamin?

https://www.youtube.com/watch?v=PQwpjMBQBhg

 

 

A, D og K balansen: Resolving the Vitamin D Paradox — Chris Masterjohn, Ph.D. (AHS14)

https://www.youtube.com/watch?v=9H7tbWVNrXQ

 

Dette er det jeg tror: Vitamin A er for synet (blant annet). Synet er først prioritert i evolusjonen. Heller et bra syn fremfor et bra skjelett når rovdyrene nærmer seg. Derfor: Inntak av masse vitamin A kan føre til beinskjørhet fordi kroppen henter mineralene den trenger fra skjelettet til å bygge et bedre syn. Det vil si, kroppen henter mineraler fra skjelettet fordi vi får ikke i oss nok næringsstoffer gjennom maten i dagens samfunn. Men, så: Påfyll med vitamin D3 fører ikke til beinskjørhet fordi vitamin D3 er et hormon som sier til kroppen at den skal lege seg selv. Kroppen leger da tarmtottene, for eksempel, og vips, vi får i oss "nok"/akkurat nok næring gjennom maten, allikevel. Kroppen trenger da ikke hente materialer fra skjelettet og vi får ikke beinskjørhet av vitamin A.

 

Heller et bra syn fremfor et bra skjelett når rovdyrene nærmer seg. Og: Vi skal jo betale tilbake det vi skylder skjelettet når det blir "sommer." Så hvorfor ikke låne litt?

 

Og, når det gjelder hyperkalsemi:

 

Når det er "sommer," prøver kroppen å helbrede seg selv, og da kan den si: "Det er på tide å lege gamle og, inngrodde sår." og mens kroppen river ned gamle skader på bein og ledd, og bein er laget av kalsium (blant annet), vil nå et overskudd av kalsium komme over i blodbanen--fordi de materialene som blir revet ned må bli båret ut, det vil si, ut av "arbeidsplassen." Og det er uheldig fordi kalsium er den viktigste ingrediensen i plakk. Og plakk er ikke bra for hjertet ditt i det lange løp.

 

Masse D3 fører da til hyperkalsemi. Tar du vitamin A i tillegg, så bruker vitaminet (A) overskuddet av kalsiumet (eller materialer fra kalsiumet) i blodbanen til å bygge et bedre syn. Du får dermed ikke hyperkalsemi.

 

Tar du A og K2 så er du sikret.

 

 

Vitaminer med Good Manufacturing Practice (GMP):

https://www.lifeextensioneurope.com/

 

Jeg tar 2 capsules (i.e., 10 000 IU med vitamin D3) av denne: Vitamins D and K with Sea-Iodine. 60 capsules https://www.lifeextensioneurope.com/vitamins/vitamin-d3/vitamins-d-and-k-with-sea-iodine-60-capsules-1

 

 

What If One Pill Could: Prevent Osteoprosis, Prevent Diabetes, Prevent Heart Disease, Prevent Cancer, Prevent Autoimmune Disorders, Prevent Hypertension, Prevent Arthritis….

http://www.applehealth.com/files/D3.pdf

 

 

50 000 IU (Obs! Jeg vet ikke om dette er kvalitet!):

http://www.orthomolecularproducts.com/vitamin-d3-50-000-iu/

 

eller:

 

https://www.biotechpharmacal.com/catalog/d3-50-50000-iu-v-caps/

 

eller:

 

https://www.prohealth.com/shop/product.cfm?product__code=PH324&utm_source=BNRHPPRD&utm_campaign=Site-Home-Products

 

 

Må se! Hvorfor ta ProArgi-9+ og ikke et annet produkt med arginin: Dr. Joseph Prendergast Interview on ProArgi-9 Plus

https://www.youtube.com/watch?v=a_aPxSlHLF0

 

 

Synergy

http://www.synergyworldwide.com

 

 

ProArgi-9 Plus

https://www.youtube.com/watch?v=RLsEXCu_63M

 

 

Kjøp boka! Dr. Joe's Rx for Managing Your Health

http://www.amazon.co.uk/Dr-Joes-Managing-Your-Health/dp/1599750228/ref=sr_1_4/278-3809851-8120753?s=books&ie=UTF8&qid=1426087753&sr=1-4

 

 

Does Synergy Worldwide Really Work?

http://doesitreallywork.org/synergy-worldwide-review/

 

 

Is ProArgi-9 Plus A Scam?

http://www.healthtechmall.com/products/v3-synergy/proargi-9-plus/proargi9-scam/

 

 

Marvel or Quackery?

http://www.mendosa.com/blog/?p=45

 

"Anything that seems too good to be true almost always is. It’s hard for me to believe that taking anything can cure or prevent a huge number of conditions.

That’s why I have kept changing my mind about arginine (also known as L-arginine). I have known about its powers for years. In 1998 a leading endocrinologist, Dr. Joe Prendergast, brought it to my attention for its ability to reverse the most common complication of diabetes, heart disease.

 

Arginine is one of the 20 amino acids that make up proteins. It is the only amino acid that generates significant amounts of nitric oxide.

 

It was in 1998 that three American pharmacologists won the Nobel Prize in Physiology or Medicine for their discoveries concerning “nitric oxide as a signalling molecule in the cardiovascular system”. Nitric oxide protects the heart, stimulates the brain, kills bacteria, and has a role in protecting our lungs, preventing cancer and reversing impotence."

 

 

The Nobel Prize in Physiology or Medicine 1998

http://www.nobelprize.org/nobel_prizes/medicine/laureates/1998/

 

 

Synergy's ProArgi-9 Plus

https://www.youtube.com/watch?v=4QSAUaRkg_4

 

 

"Stay healthy, my friends."

https://www.youtube.com/watch?v=3FsWRam6LIQ

 

 

The Truth About Synergy Worldwide

https://www.youtube.com/watch?v=3V8xSo8OsEM

 

 

Synergy Worldwide Scam Review

https://www.youtube.com/watch?v=7hFdmKqjEeI

 

 

ProArgi-9+ Review - Should you take It?

https://www.youtube.com/watch?v=y2gDXaltewM

 

 

Dr. Jim Sandberg, ProArgi9: "I Challenge Anyone To Show Me A better One."

https://www.youtube.com/watch?v=xUZZCrajUNA

 

 

Nobelprisvinneren

https://www.youtube.com/watch?v=FsA04n2k6xY

https://www.youtube.com/watch?v=B4KHlP8Bttw

https://www.youtube.com/watch?v=KGpxsjZRiXM

 

 

Kjøp boka! NO More Heart Disease: How Nitric Oxide Can Prevent--Even Reverse--Heart Disease and Strokes 

http://www.amazon.com/More-Heart-Disease-Prevent-Even-Reverse-Heart/dp/0312335822

 

 

 

 

 

Men finnes det ikke noe negativt? Jo. Jeg har alltid vært en skeptiker, det var en av grunnene til at jeg studerte filosofi på universitetet. Jeg tror ikke engang på the Big Bang! (Men det får vi ta en annen gang.) Det eneste negative jeg har funnet ut (om produktet) er her:

 

Resveratrol:

http://en.wikipedia.org/wiki/Resveratrol

 

ProArgi-9 Plus har resveratrol i seg. Resveratrol er tingen som gjør at rødvin er så bra. Men rødvin er ikke så bra, ifølge denne her: http://www.quackwatch.com/01QuackeryRelatedTopics/DSH/resveratrol.html

 

Finner du noe annet negativt om ProArgi-9 Plus, så si ifra. Jeg vil gjerne høre om det ;-)

 

 

Her er også noe negativt:

http://forskning.no/helsepolitikk-svangerskap-sykdommer/2009/11/folsyre-kan-oke-kreftrisiko

 

 

Og denne:

https://www.youtube.com/watch?v=FcTu_a12Mcs

(Men problemet er jo bare å ta mer arginin, så får du effekt!)

 

 

Men antioksidanter er ikke bare bra...

"Ved å proppe oss fulle av antioksidanter kan vi altså svekke kroppens egen forsvarsmekanisme mot begynnende kreftsvulster som frie radikaler ellers ville bidratt til å bryte ned."

 

Antioksidanter beskytter også kreft! ifølge den linken her: http://tjomlid.com/2013/02/04/antioksidanter-en-moderne-helsemyte/

 

"Ved å proppe oss fulle av antioksidanter kan vi altså svekke kroppens egen forsvarsmekanisme mot begynnende kreftsvulster som frie radikaler ellers ville bidratt til å bryte ned."

 

Feil. Det motsatte: Gunnar Tjomlid bruker denne logikken: Bryt ned kroppen alt du kan slik at kreftcellene dør. Derfor heter det cellegift. Hvis ikke kreftcellene dør, så dør du og omvendt. Vi dreper deg og kreften din, og, den sterkeste overlever.

 

Samme greia: Bryt ned kroppen din med frie radikaler slik at kreftcellene dør. Hvis ikke kreftcellene dør, så dør du og omvendt. Vi dreper deg og kreften din, og, den sterkeste overlever.

 

Men ikke påstå at antioksidantene svekker immunforsvaret!!! Det er helt omvendt: Du svekker immunforsvaret ved å ikke innta antioksidantene slik at de frie radikalene kan herje fritt som ville kanonkuler og ødelegge alt på grunn av et svekket immunforsvar.

 

Antioksidantene styrker immunforsvaret ditt. Gunnar Tjomlid er helt bak mål!

 

 

Finn ut hva folket mener!

http://www.amazon.com/ProArgi-Plus-Flavor-Mixed-Berry/product-reviews/B0033CFW5K

 

 

Helt til slutt, hør hva denne damen har å si:

 

Margaret December 28, 2014 at 3:29 am

Before I started taking Proargi 9 plus 4 years ago I was always in pain. Although I didn’t have anything serious like autoimmune disease or cancer I always had discomfort from pain of one type or another. Headaches, fibromyalgia, and then I got high blood pressure. None of the medications for BP worked for me. Too many side effects, ie. swollen ankles, itching in my ears, feet, and hand. I couldn’t have a shower without it being triggered off from the heat. Hair falling out and just a feeling of being unwell all the time with no energy. Done some research on the internet and discovered Proargi 9 plus and to make a long story short I got it and haven’t looked back. I am 54 and I have never had a menopausal symptom either. My understanding is Proargi 9 plus activates the pituitary gland to release HGH.This stops working in our late 20′s.It has a signalling molecule which travels around the body signalling to all other cells what to do. It sounds strange but this is why this discovery won the Nobel Prize in medicine. I have no more health problems. I am just a customer who buys it and has it delivered to my door each month.My common sense prevailed because I knew prescribed medication was toxic to my system and one pill was leading to another. It costs me 124.15 euro pm for 3 x tubs and it is money well spent. That allows me take one scoop 3 x times a day. Someone said to me they thought it was too expensive. It costs buttons for the benefits you get. No more expensive visits to the doctor and no more expensive medication. Now that’s expensive and a waste of money. What price do you put on your health? However there will always be people out there that know the PRICE of everything and the VALUE of nothing.